Casmara Deluxe Treatment

Combinatie met microdermabrasie

Bij Skin Clinic Rotterdam geloven wij in de kracht van combineren.

Onze Casmara Deluxe Treatments worden altijd gecombineerd met een Microdermabrasie om de werkstoffen nog beter in de huid te laten inwerken en optimale resultaten te behalen. Ook een combinatie met een Dermaplaning is zeer mooi.

Alle Casmara Deluxe Treatments worden op jouw huid en wensen afgestemd.

Inklapbare content

Casmara Deluxe Treatments + Microdermabrasie € 125,00

 

Goji

Een verjongende behandeling met een masker van Goji bessen, ideaal om tekenen van huidveroudering te voorkomen. Goji bessen herstellen, bevorderen celactiviteit en verbeteren de immuniteit van de huid. Deze behandeling is geschikt voor alle huiddtypen. Bij deze behandeling worden onzuiverheden verwijderd.

Ocean Miracle

Een eco-natuurlijke anti-aging behandeling voor het verstevigen van de huid. Het masker zet verouderde cellen om in nieuwe cellen. Hierdoor wordt de huid steviger en vervagen lijntjes en rimpels. Deze behandeling is geschikt voor alle huiddtypen. Bij deze behandeling worden onzuiverheden verwijderd.

Skin Sensations

Een behandeling waarbij de huid wordt voorzien van vocht, minderalen en vitaminen. De vitaliteit van de huid wordt verbeterd en de huid ziet er direct gezonder en glanzender uit. Deze behandeling is geschikt voor alle huiddtypen, vooral voor de rijpere en gevoelige huid. Bij deze behandeling worden onzuiverheden verwijderd.

Age Defense

Een professionele en natuurlijke behandeling, waarbij een geavanceerd anti-aging systeem wordt gebruikt. De formule van het masker bevat natuurlijke actieve ingredienten en zorgt ervoor dat de huid sterker en strakker wordt. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen. Bij deze behandeling worden onzuiverheden verwijderd.

Nacar

Een superieure behandeling voor het bestrijden van een vette huid en het vormen van comedonen. Ook werkt deze behandeling verlichtend voor pigmentatie en stimuleert het de synthese van collageen. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen. Bij deze behandeling worden onzuiverheden verwijderd.

Purifying / Shine stop

Een revolutionaire behandeling die ervoor zorgt dat de huidt wordt gezuiverd op alle niveau’s, zonder dat het nodig is om aanvullende producten te gebruiken. Het zuiveren zorgt ervoor dat de huid opnieuw kan ademen. Deze behandeling is geschikt voor alle huiddtypen. Bij deze behandeling worden onzuiverheden verwijderd.

Infinity Rejuvenation

Een professionele en verjongende behandeling voor de ouder wordende huid. De behandeling zorgt ervoor dat het verslappen van de huid wordt tegengegaan, net als het voorkomen van diepe rimpels en expressielijnen. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen. Bij deze behandeling worden onzuiverheden verwijderd.

Casmara Intensive Q10 Anti-Aging Treatment

Een krachtige anti-aging lijn waarin het co-enzym Q10 een belangrijke rol speelt. Deze behandeling richt zich op de verbetering van collageen, elastine, de vochtigheidsgraad en immuniteit. Het beschermd tevens de huid en keert het verouderingsproces. Geschikt voor de droge tot zeer droge en vochtarme huid.

 

Casmara Gold Mask