Microdermabrasie

Krijg een gladdere huid door (micro) kristallen en stimuleer de aanmaak van nieuwe huidcellen en collageen. Microdermabrasie is wereldwijd een van de populairste mechanische behandelingen. De behandelingen is goed inzetbaar voor huidverbetering zoals bij (fijne)lijntjes, pigment en latente acne pigment en een betere doorbloeding.

Inklapbare content

Wat is mircrodermabrasie?

Met micro kristallen wordt de huid gepolijst en gestimuleerd.Naar mate wij ouder worden krijgen wij meer last van fijne lijntjes, rimpels of een minder stevige huid. Dit komt o.a. door de vertraging in de celdeling en afname van collageen. Ook kleine ’trauma’ vlekjes van acne blijven voor lang zichtbaar.Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. We polijsten als het ware de huid en die mooie flow komt weer naar boven. Microdermabrasie is ook veilig uit te voeren tijdens je zwangerschap.

Welke resultaten geeft de Microdermabrasie?

De huid zal minder fijne lijntjes laten zien waardoor de huid er gladder uitziet (jonger)Versteviging van de huid: Door de aanmaak van elastine en collageen word de huid steviger en minder futloos.Minder ondiepe rimpels:  Je zal minder ondiepe rimpels zien waardoor het gezicht er strakker/schoner uitziet.Betere opname van producten: Door de intensieve reiniging zullen producten die je nu al gebruikt effectiever worden gezien de ''dode'' huidlaag wordt verwijderdMinder onzuiverheden:  Doordat de bovenste huidlaag effectief verwijderd wordt blijven de onzuiverheden minder in de huid zitten.Als je deze behandeling in kuurverband doet zal je nog veel mooiere resultaten zien.

Microdermabrasie combinatie behandelingen

Doordat de bovenste doden huidlaag verwijderd wordt kunnen ingrediënten en werkstoffen beter worden opgenomen. Het is dus heel effectief en mooi om deze behandeling te combineren! Wij hebben meerdere combinatie mogelijkheden of laat je adviseren door de experts van Skin Clinic Rotterdam welke combinatie het meest geschikt is voor jouw huidverbetering.