PRX-T33 No Needle Skin Booster

Skinbooster zonder injecties

Natuurlijke huidverstrakker zonder injecties. Voor een direct zichtbare boost zonder ingrijpende cosmetische behandeling.

PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster is een nieuwe, unieke formule en werkt anders dan een peeling of algemeen gebruikte skin boosters. De gepatenteerde formule, een combinatie van TCA en waterstofperoxide, geeft de huid direct een intense boost.

Deze Skinbooster is bekend over de hele wereld en wordt in meer dan 40 landen uitgevoerd. Het is een korte behandeling met direct een mooi resultaat zoals een frisse uitstraling en een mooie glow. Deze unieke anti-aging behandeling is ontwikkeld om de biologische behoeften van de huid zoals de huidvernieuwing te stimuleren.

Inklapbare content

No Needle Skin Booster

Een gladdere, vollere en stevigere huid zonder deze te beschadigen? De PRX-T33 No-Needle-Skinbooster is een unieke en nieuwe behandelmethode met als doel de huidstructuur en de conditie van de huid te verbeteren. Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar. Dit is een ideale behandeling als je een verouderde en verslapte huid hebt. Er is geen sprake van downtime & je houdt er een prachtige gloed aan over!

 • € 120,- per behandeling
 • € 450,- kuur van 4 behandelingen
  (binnen tien tot veertien dagen afhankelijk van de huidconditie en het huidtype)

De unieke formule van de PRX-T33 Skinboost

De gepatenteerde formule heeft een volledig andere werking dan een peeling of andere Skin Boosters. De vloeistof wordt met een naald uit het flesje gehaald en OP de huid gespoten om vervolgens de vloeistof in de huid te masseren.

Elk molecuul van PRX-T33 bevat een unieke combinatie van 33% TCA, waterstofperoxide (H2O2) en 5% kojiczuur. Deze 2 stoffen werken hand in hand samen in je huid voor het mooiste resultaat zonder hem te beschadigen. Ze stimuleren de aanmaak van collageen en elastine en het heeft tevens een exfoliërende (peelende) werking. Het is speciaal samengesteld om te werken in de dermis (2e huidlaag) zonder de epidermis (bovenste huidlaag) te beschadigen. Hierdoor heb je ook geen sterke vervelling na de behandeling. Af en toe kan het gebeuren dat de huid een lichte schilfering geeft op plekken waar hij heel vochtarm en/of uit balans is.

 

Voordelen PRX-T33 Skin Booster

 • Direct een mooi zichtbaar effect. Het optimale resultaat wordt bereikt na gemiddeld 4 behandelingen (frequentie 1x per week).
 • Korte behandeltijd met een doelgerichte werking.
 • Intensieve hydratatie van de huid
 • Geeft de huid een ongekende revitalisatie zonder de huid te beschadigen.
 • Herstelt de natuurlijke glans.
 • Maakt de huid gladder en steviger.
 • Kan ook goed gecombineerd worden met andere behandelmethodes, zoals mesotherapie, microneedling, injectables.
 • Ondersteuning met WiQo Home Care als nabehandeling en voor een versterkend effect.
 • De behandeling kan het gehele jaar door worden uitgevoerd, ook in de zomermaanden.
 • Geschikt voor alle huidtypen.

De behandeling


Tijdens de behandeling brengt de huidspecialist het PRX-T33 serum aan op het behandelingsgebied. Het product wordt in de huid gemasseerd en geeft de huid een intense boost. Als de 1e laag is ingetrokken worden de volgende lagen aangebracht, het aantal lagen in afhankelijk van de dikte van de huid. De huid ziet er direct fris en stralend uit. De dagen na de behandeling oogt de huid voller, lijntjes zijn verzacht en de huid ziet er gevoed en gezond uit.

Het advies is om deze behandelingen in kuurverband te doen. Een kuur betekent dat je een reeks van 3 tot 5 behandelingen ondergaat met een interval van een week. Om de behandeling en het herstelproces te ondersteunen gebruikt u WiQo Dermocosmetics.

Na de behandeling


Na de behandeling kan de huid wat lichte roodheid vertonen. Dit trekt in de loop van de dag weg. De huid kan in dagen na de behandeling soms licht schilferen.

Om het effect van de behandeling te versterken krijgt u 2 verzorgingsproducten mee voor de daarop volgende 6 dagen. Je mag verder niets anders gebruiken dan de voorgeschreven sachets. Het kan soms gebeuren dat de huid op de 2e dag na de behandeling een (lichte) zichtbare schilfering geeft. Dit komt voornamelijk voor op plekjes die heel vochtarm of uit balans zijn. De behandeling werkt hier dan iets sneller. Meestal is dit na 2 dagen weer verdwenen en is je huid super mooi, glad en zacht.


Voor wie geschikt?


De PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster s geschikt voor iedereen die geen ingrijpende cosmetische behandelingen wil ondergaan. Toepasbaar voor alle huidtypen, waaronder donkere huid.

PRX-T33 kan ingezet worden bij o.a.:

 • Pigment
 • Littekentjes
 • Huid met volumeverlies
 • Verslapte huid
 • Rimpels
 • Kraaienpootjes