Skin Clinic Expert

Bij Skin Clinic Rotterdam geloven wij in maatwerk behandelingen. Geen een huid is het zelfde en iedere behandeling heeft jouw huid of jij wellicht andere wensen waar je verbetering in zou willen.

Inklapbare content

Wanneer kies je voor de Expert behandeling?

Na de zomer kan je wat meer pigmentvlekjes hebben waar je aan wil werken en in de winter heb je misschien meer last van acne of een droge huid. Onze specialisten kijken tijdens de expert behandeling elke keer weer naar hoe jouw huid er op dit moment uit ziet en waar je aan wil werken.

Tijdens deze behandeling combineren wij minimaal 2 behandel methode en zit er altijd een bindweefselmassage bij. Met de Skin clinic expert treatment geven wij jou huid elke keer weer een maatwerk behandeling naar wens.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Vooraf bespreken wij jou wensen en kijken we naar de huid. Aan de hand daarvan besluiten wij gezamenlijk welke behandeling wij gaan toepassen. Dit is altijd een combinatie behandeling. Zo kunnen we kiezen voor een microdermabrasie met microneedling of een peeling en microdermabrasie. Maar wij integreren altijd een bindweefsel massage voor het aller mooiste resultaat.

Wat zijn de effecten van de Expert behandeling?

Doordat wij elke keer de huid op verschillende niveau’s prikkelen krijg je de mooiste resultaten. De inzet van de combinaties zijn heel breed en pakken elke vorm van huidverbetering aan.

Anti-aging, lifting en versteviging

Aanmaak collageen en elastine

Acne reductie

Afvoeren van afvalstoffen en toxinen

Verhelderen verbeteren hyperpigmentatie

Verwijderen van dode huidcellen

Verwijderen van verstoppingen uit de poriën

Reguleren van de talgproductie

Vertraging van veroudering van de huid

Vertraging en verbetering van verslapping.

Nawerkingen van de Expert behandeling

Afhankelijk van de keuze van de behandeling kan er altijd (lichte) roodheid na de behandeling zijn.Lichte schilfering kan na enkele dagen opkomen als er peelingen gebruikt zijn.

In alle gevallen zal de huid 1 tot maximaal 7 dagen herstel tijd nodig hebben.