Injectables door Clinic 28

Rimpels ontspannen & opvullen

In samenwerking met Clinic 28 bieden wij ook injectables aan bij ons in de salon! De visie van drs. Elvera Meijer, Clinic 28 cosmetisch arts KNMG, is een natuurlijk en fris resultaat behalen met behoud van eigen kenmerken. Dit past goed bij ons streven naar een mooie, gezonde en natuurlijke uitstraling voor iedereen.

Clinic 28 werkt uitsluitend met niet-permanente-fillers, die biologisch afbreekbaar zijn en dus weer uit het lichaam verdwijnen

Een KNMG cosmetisch arts van Clinic28 zal vanaf vrijdag 8 december elke 5 weken aanwezig zijn in de salon voor injectiebehandelingen en touch-ups.

Inklapbare content

Lipvergroting met fillers CHRISTMAS LIPS ACTIE

Een mooie behandeling voor de lippen is het voller maken van alleen het lippenrood; wanneer op jonge leeftijd de vrouwelijke hormonen in grote hoeveelheden aanwezig zijn, zal door de goede doorbloeding het lippenrood extra vol zijn, dit oogt fris en jong. Om dit effect door een behandeling te verkrijgen of te versterken, kan een hyaluronzuur met een zachte viscositeit met een canule veilig en pijnloos in het lippenrood worden geïnjecteerd. Hiermee wordt het lippenrood voller gemaakt en gehydrateerd en indien gewenst zelfs zonder de lip zelf te vergroten. Een groot voordeel hierbij is dat de natuurlijke individuele vorm van de lip behouden blijft.

Tijdens een consult wordt er gekeken naar wat de wensen zijn en naar de mogelijkheden om met minimale veranderingen een zo optimaal én natuurlijk mogelijk resultaat te behalen.

December actie:

CHRISTMAS LIPS VOOR €265,-(i.p.v. €350,-)

Lipvergroting met fillers

Rimpels ontspannen

  • Strakkere & soepelere huid
  • Natuurlijk ogend resultaat

Wat doet Botoulinetoxine A?

Het ontspant spieren. Als Botuline Toxine in de spier wordt gespoten, blokkeert dit de zenuwimpuls die voor de samentrekking zorgt, zodat de rimpels verdwijnen. Dit effect is niet blijvend, maar kan wel probleemloos worden herhaald. Botuline Toxine biedt een gerichte behandeling tegen rimpels die ontstaan door voortdurende samentrekking van de spieren, maar houdt alle zenuwfuncties ter plekke intact.

Wat is Botuline Toxine?

De medische wetenschap kent Botuline Toxine al heel lang. Het is een eiwit dat in de natuur voorkomt. Van oorsprong een gif, maar duizenden keren verdund wordt het reeds sinds de jaren 60 in de geneeskunde gebruikt. Botuline Toxine is, mits door een ervaren arts en volgens de regels der geneeskunst gebruikt, volkomen veilig en zeer doelgericht.

De behandeling met Botuline Toxine

Met kleine dunne injectienaaldjes brengt de behandelend arts Botuline Toxine aan in de spier die verantwoordelijk is voor de ongewenste gezichtsuitdrukking. Dit kan zijn in het voorhoofd, tussen de wenkbrauwen, naast en onder de ogen, op de neuslijnen en op de kaaklijn Het is een nagenoeg pijnloze behandeling; de injectie geeft slechts een lichte tinteling.

Het resultaat van Botuline Toxine

Na acht tot veertien dagen is het maximale effect van de behandeling merkbaar. De huid ziet er zichtbaar ontspannen uit en de rimpel wordt minder diep.

Hoe lang blijft het resultaat van Botuline Toxine?

De werking van Botuline Toxine houdt drie tot zes maanden aan en verdwijnt geleidelijk. Bij een vervolgbehandeling houdt het effect langer aan.

Fillers

Je kunt bij ons terecht voor verschillende fillerbehandelingen. Denk aan onder andere: lipvergroting, wallen onder de ogen, wenkbrauwlift, jukbeenderen en wangvolume, neuslippenplooi.

Clinic 28 werkt uitsluitend met niet-permanente-fillers. Het voordeel van niet-permanente-fillers is dat deze biologisch afbreekbaar zijn en dus weer uit het lichaam verdwijnen.

Behandelingen met injectables door Clinic 28

De laatste tijd wordt in Nederland veel gesproken over medisch cosmetische behandelingen, ook op de tv wordt veel aandacht aan het onderwerp besteed. Mensen die een behandeling overwegen, vinden – naast een mooi resultaat – vooral veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit van de behandelaar zeer belangrijk.
De artsen van Clinic 28 behandelen reeds jaren verouderingsverschijnselen in het gezicht met behulp van injectietechnieken. Door de aanwezige kennis binnen het artsenteam van de kliniek fungeert Clinic 28 ook als kenniscentrum voor collega-artsen binnen de cosmetische geneeskunde, meerdere seminars voor opleidingsdoeleinden worden gegeven. Voor veel dames en ook heren is Clinic 28 ook daarom een vertrouwde kliniek voor medisch cosmetische behandelingen.

Informatie

Bij Clinic 28 wordt een behandeling altijd voorafgegaan door een uitgebreid informatief voorgesprek waarbij alle vragen beantwoord worden en de mogelijkheden tot behandeling en eventuele andere alternatieven worden uitgelegd. Het uitgebreide aanbod van informatie in de media op medisch cosmetisch gebied kan voor verwarring zorgen. Na uitgebreide uitleg door de arts kunt u een voor u persoonlijk juiste keuze beter maken.

Geen pijn

Clinic 28 besteed extra veel aandacht aan de pijnbestrijding tijdens de behandelingen, aangezien pijn voor veel mensen een belangrijk obstakel is en het niet nodig is om pijn te voelen bij een injectiebehandeling.

Veiligheid

De afgelopen 10 jaar is er een uitgebreide ontwikkeling geweest op het gebied van de medisch cosmetische behandelingen met injecties. Er zijn rond de zestig verschillende producten op de markt welke gebruikt kunnen worden voor injectiebehandelingen in het gelaat. Men kan een grote tweedeling aanbrengen in deze groep middelen namelijk de verdeling kunststoffen tegenover de biologisch resorbeerbare dwz oplosbare middelen.

In Clinic 28 werken de artsen alleen met resorbeerbare materialen dus middelen die weer uit het lichaam verdwijnen. Er is voor deze groep resorbeerbare middelen gekozen aangezien daarvan bewezen is dat de veiligheid op de lange termijn is gewaarborgd en er zeer fraaie, natuurlijk fris ogende resultaten mee worden bereikt.