Cosmetic Store

SKINCARE - Parfum - Home

Naast onze salon hebben wij in december onze nieuwe Cosmetic Store geopend. We hebben ons assortiment dan ook flink uitgebreid met mooie, verfijnde & natuurlijke merken als ABLOOM, Leif en éclat. Maar ook de heerlijke parfums van Houbigant en Perris zijn bij ons beschikbaar!

We proberen steeds meer mooie producten ook online te plaatsen. Staat jouw product er nog niet tussen, neem dan contact met ons op en we verzenden het met liefde.

 • éclat.

  Collageen poeder aangevuld met hoogwaardige vitamines & mineralen in handige zakjes. Een holistische beauty booster die de collageen-aanmaak van binnenuit stimuleert.

 • ABLOOM

  De vegan & biologische huidverzorging van ABLOOM: 100% natuurlijke producten gemaakt met de beste botanische ingrediënten en zorgvuldig geselecteerd vanwege hun effectieve eigenschappen voor je huid.

  SHOP ABLOOM 
 • Houbigant Paris

  Houbigant, met een rijke geschiedenis in parfumerie, presenteert exclusieve geuren die vakmanschap en elegantie uitstralen, waardoor elke druppel een onvergetelijke ervaring wordt.

  SHOP HOUBIGANT 
 • Perris Monte Carlo

  Perris Monte Carlo is de perfecte balans tussen traditie en innovatie. De traditionele, natuurlijke ingrediënten en het extractieproces met inachtneming van de sapient-methoden. De innovatieve, echte formule om de natuurlijke schoonheid van grondstoffen te benadrukken.

  SHOP PERRIS 
 • Thank Me Later

  Thank Me Later biedt niet alleen 100% veganistische zonbescherming zonder nano-mineraalfilter, maar ook krachtige en hydraterende huidverzorging tegen een concurrerende prijs ten opzichte van andere sunblocks.


  Use me now, Thank Me Later!

  SHOP THANK ME LATER 
 • Leif

  Ontdek met Leif een assortiment van haar- en huidverzorging met natuurlijke formules die de Australische flora in de schijnwerpers zetten. Botanische extracten en essentiële oliën komen samen in zuivere, vegan samenstellingen die vrij zijn van sulfaten en parabenen.

 • D-SKIN

  D-SKIN is een huidverzorgingsmerk dat een reeks professionele producten op maat heeft gemaakt om iedereen te ondersteunen bij het krijgen van een gezonde, stralende huid. D-SKIN heeft een zichtbare oplossing voor elk huidprobleem, die tot 85% doelgericht verbeterd kan worden.

  SHOP D-SKIN 
 • LE BEACH

  Le Beach natuurlijke cosmetica producten worden met de hand gemaakt in Nederland & Griekenland door botanici en chemici met natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit, vegan en dirproefvrij. Geïnspireerd door ongerepte stranden met stralende, sunkissed huid, sexy haar en tropische geuren.

  SHOP LE BEACH 
 • Mesoestetic

  Wereldleider op het gebied van medische cosmetica en esthetische geneeskunde met resultaten die worden ondersteund door tal van wetenschappelijke studies. De producten zijn ontwikkeld door middel van onderzoek, innovatie en in samenwerking met de beste professionele specialisten in de sector.

  SHOP MESOESTETIC 
 • IMAGE Skincare

  IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering en is ontstaan vanuit de gedachte dat iedereen trots moet kunnen zijn op haar of zijn huid. Voor ieder huidtype en iedere huidconditie hebben wij een passende skincare routine om de huid optimaal te verzorgen.

  SHOP IMAGE 
 • Tebiskin

  TEBISKIN® Cytoceuticals kan worden gebruikt op een dagelijkse basis om de verschijning van vele huidaandoeningen te verbeteren of om de behaalde resultaten van cosmetische procedures te behouden.

  SHOP TEBISKIN 
 • Guérison

  Prachtige handgemaakte kaarsen van Guérison Home. DE ZODIAC COLLECTIE is afgestemd op jouw persoonlijke astrologische teken met de bijbehorende geboortesteen. Kristallen geven positieve, opbeurende, stimulerende en kalmerende trillingen af ​​en staan ​​erom bekend het universum met onszelf te synchroniseren.

  SHOP GUÉRISON