GentleMax Pro

Ben je helemaal klaar met vervelende stoppeltjes en iedere dag scheren helemaal zat? Lijkt er maar geen einde aan te komen… Wij bieden de oplossing met de GentleMax Pro laserbehandeling! Geschikt voor ieder huidtype, zelfs donkere huiden kunnen we behandelen.

Inklapbare content

FULL BODY ACTIEPRIJS

GentleMax Pro Full body (excl. gezicht) voor € 350,- (ipv € 540,-)! Dé beste deal die we hebben. Full body laserontharing tegen deze actieprijs zolang jouw behandeltraject duurt!

Eindelijk echt haarvrij zijn?

Definitieve laserontharing is de oplossing voor overmatige en ongewenste haargroei. Boek je vrijblijvende intake gesprek of testsessie voor laser ontharen.
  • Voor altijd van ongewenste haargroei af
  • Nooit meer last van stoppeltjes
  • Geen scheerirritaties
  • Geen ingegroeide haartjes
  • Gladde, zachte en egale huid
  • Altijd geholpen door specialisten en naar wens een vaste behandelaar

Wij hebben gegarandeerd de beste prijs en je betaald per behandeling! Geen dure pakketten die je in een keer moet betalen.

Twijfel je toch nog of de behandeling iets voor jou is? We staan met alle liefde voor je klaar in de salon om al je vragen te beantwoorden en een intakegesprek is altijd geheel kosteloos en vrijblijvend. 

 

Waarom kies je voor GentleMax Pro?

- Nagenoeg pijnloze behandeling

- Gekoelde handstuk voor optimaal comfort

- Geschikt voor alle huidtypes ook voor de meest donkere huid

- Duo laser Nd: Yag (1064nm) en Alexandrite (755nm)

- Snel resultaat

- Minder behandelingen nodig dan elders

De GentleMax Pro is een subtiele krachtpatser met een groot effect. Deze laser kan zelfs de kleinste donshaartjes raken en wordt gezien als de meest krachtige laser ter wereld! Laserontharen met de GentleMax Pro is uiterst verfijnd en pijnloos!

Hoe gaat de laserontharing met GentleMax Pro in de praktijk er aan toe?

Als eersten starten wij met een uitgebreid intake gesprek waarin wij alles zorgvuldig uitleggen over het laser traject.

Voordat de behandeling begint, krijgt je een bril op die je ogen beschermt tegen het laserlicht. We gaan je huidkleur bepalen aan hand van een protocol en stellen de laser in, afgestemd op je huid. Het te behandelen gebied wordt gedesinfecteerd en afgetekend. We starten met een testshot en beoordelen wat je voelt en de reactie van de huid. Vervolgens start de laserspecialist met de behandeling.

Gemiddeld bent je al met zo’n 10 tot 60 minuten klaar, afhankelijk van het te behandelen gebied. Doordat wij gebruik maken van de meest geavanceerde koelingstechnologie (cryogeen spray) die er op dit moment bestaat, is de behandeling nagenoeg pijnloos.

Persoonlijk behandelplan

Na de intake en proefbehandeling stellen we een persoonlijk behandelplan voor u op. Wanneer u zich houdt aan dit behandelplan kunnen wij het beste resultaat garanderen.

Vóór de behandeling krijgt je een eerlijk en transparant advies over het aantal benodigde behandelingen en de kosten.

Bij Skin Clinic Rotterdam heb je gemiddeld slechts vijf tot zes behandelingen nodig dankzij de hoge kwaliteit van de lasers en het unieke behandelprotocol. Hiermee bespaart u flink op kosten. Tevens zijn bij ons de laser behandelingen scherp geprijsd! Wij vinden dat een haarvrij bestaan voor iedereen betaalbaar moet zijn.