Peelingen

Wil jij je huid effectief verbeteren op gebied van poriën, pigment en veroudering. Dan zijn peeilingen een zeer effectieve manier om een mooie huidverbetering te krijgen.

Inklapbare content

Wat is nou eigenlijk een peeling?

Een peeling verwijdert het bovenste laagje aan dode huidcellen waardoor de huid gladder, egaler wordt en de teint van de huid frisser. De diepte van de peeling is afhankelijk van het gekozen product/ ingrediënt. Er zijn verschillende soorten peelings waardoor de diepte werking in de huid van de peelings wel heel verschillend is.

Er zijn verschillende soorten peelingen zoals fruitzuur, algen of chemische peelingen. Afhankelijk van de indicatie die je aan je huid wil verbeteren maken wij daar een keuze voor.

Welke peeling is voor mij geschikt?

Bij Skin Clinic Rotterdam werken wij met verschillende level peelingen.Na een uitgebreid intake gesprek maken wij in overleg een behandelplan om jou wensen te bereiken.

Om een mooi resultaat te verkrijgen zal er bijna altijd in kuur verband gewerkt moeten worden. Wij adviseren minimaal een reeks van 3 behandelingen. Met een kuur kunnen wij de intensiteit van de peelingen indien nodig ook opbouwen.

Bij het ondergaan van peelingen zijn de juiste thuis producten echt essentieel. Je specialist kan je hier tijdens het gratis intake gesprek meer over vertellen.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Een peeling behandeling is een korte krachtige behandeling. In de salon wordt de huid mild gereinigd en geprept. Daarna wordt de peeling aangebracht en zal deze even op de huid inwerken.Afhankelijk van welk level peeling zullen wij deze neutraliseren en de dagbescherming aanbrengen.

Wat kunnen wij verbeteren:

Zonbeschadiging

Huidveroudering

Fijne lijntje

Pigment

Acne

Rosacea

Algehele huidverbetering en hydratatie

Nawerking van een peeling

Na de peeling kan er afhankelijk van de sterkte lichte tot sterke roodheid in de huid ontstaan.Wij raden je aan om de eerste week geen “normale” foundation te gebruiken, maar alleen de medische breathable zoals bijvoorbeeld I-conceal.

Lichte tot intensieve verschilvering enkele dagen na de behandeling. Zwelling of korstvorming in enkele gevallen.