Bio Pulse Therapie

BioPulse Therapy is een intensieve huidherstellende behandeling. Het heeft een verstevigend effect en geeft de huid een zuurstof boost van binnen uit. De doorbloeding krijgt een oppepper en die GLOW!

Inklapbare content

Wat is Bio pulse therapie?

BioPulse Therapy is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie, een hoger zuurstofniveau (oxygenatie) en lymfedrainage. De behandeling bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, peptide en vitaminen. Omdat we ingrediënten gebruiken die het lichaam direct herkent, is de behandeling effectief en snelwerkend.

Deze behandeling is niet uit te voeren tijdens je zwangerschap.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Je krijgt eerst een diepte reiniging, hierna wordt de huid voor behandelt met een complex van peptiden en pure vitamine C. Daarna wordt het speciale masker aangebracht, deze wordt volledig hard. Tijdens het indrogen geeft het masker een pulserend gevoel.
Het pulserende gevoel geeft aan dat er zuurstofrijk bloed naar de huid vervoerd wordt, zodat collageen en elastine beter en sneller aangemaakt kunnen worden. Ook worden afvalstoffen en opgehoopte toxinen afgebroken en afgevoerd.

Het masker blijft gedurende 45 minuten aangebracht en wordt daarna met een was massage afgenomen. 

De huid kleurt na het masker tijdelijk rood en vaak zijn er kleine rode bloedvaatjes in de huid te zien.

Dit is een positief en niet schadelijk effect, zuurstofrijk bloed is namelijk helder van kleur. Wanneer dit zuurstofrijke bloed naar de huid vervoerd wordt, kan dit zichtbaar zijn. Zuurstofrijk bloed is essentieel voor vele gezonde processen in de huid en in het lichaam! De mate van roodheid is verschillend per persoon en trekt vanzelf binnen enkele uren weg.

Wat zijn de effecten van Bio pulse therapie?

Het masker geeft, naast het oxygenatie effect, ook een enzymatische werking. Hierdoor worden dode huidcellen verwijdert en verstopte poriën worden ontdaan van de blokkades die de poriën afsluiten. Tijdens de pulserende fase worden de spieren van het gezicht beter doorbloedt en verstevigd, waardoor de huid en de gezichtscontouren er steviger uitzien.


-Anti-aging, lifting en versteviging

-Aanmaak collageen en elastine

-Afvoeren van afvalstoffen en toxinen

-Verhelderen van hyperpigmentatie

-Verwijderen van dode huidcellen

-Verwijderen van verstoppingen uit de poriën

-Reguleren van de talgproductie

-Bestrijden van vrije radicalen

Nawerkingen van de Bio pulse behandeling

De roodheid is meestal binnen enkele uren weg, soms zelfs al na 30 minuten. In de dagen na de behandeling kan de huidnog af en toe wat rozig kleuren op de delen waar het masker is aangebracht.

• De huid kan na de behandeling warm en trekkerig aanvoelen, alsof u te lang in de zon gezeten heeft. Dit gevoel trekt binnen 24-48 uur weg.

• Vermijd de zon in vedergeval gedurende de eerste 24 uur. Zonnebank dient minimaal 7 dagen te worden vermeden. Bij blootstelling aan de zon is het belangrijk om een. Minerale spf-+ aan te brengen.

• Drink na de behandeling gedurende de dag minimaal 2 liter water.

• Vermijd gedurende 24 uur de sauna en fysieke inspanning zoals sporten.

• Om het resultaat van de behandeling te vergroten wordt een kuur van meerdere behandelingen aangeraden. Uw specialist adviseert u hier graag over.